Jeg har glemt passordet mitt til Kundeklubben, hva gjør jeg?

Har du glemt passordet til din medlemskonto, skal vi hjelpe deg med å opprette et nytt.

1. Klikk på knappen oppe i høyre hjørne, der du vanligvis logger inn.
  2. I dette vinduet finner du "Glemt passord", klikk der og du får beskjed om å skrive inn din e-postadresse.
  3. Vi vil da sende deg en e-post med en link, som du må klikke på og vi vil føre deg til en nettside hvor du kan lage nytt passord.  Det nye passordet må skrives inn to ganger.

Dersom dette ikke fungerer - sjekk at nettleseren din er oppdatert til siste versjon, eller bruk en annen nettleser. Sjekk også at e-posten ikke har havnet i "Søppelpost".

Eventuelt send oss en e-post så skal vi hjelpe deg: kundesenter@jernia.no.