Har du problemer med batteriet til iGrill? Se her for løsning!

Hvis du som kunde har fått en iGrill mini som ikke vil reagere har vi løsningen her.

Det kan være at batterikontakten ikke kommer i kontakt med batteriet og da vil denne metoden fungere i de fleste tilfeller.

1. Fjern batteridekslet og batteriet.
  2. Løft forsiktig opp batterikontakten i bunnen av enheten, så den løftes ca. 2 mm høyere opp.
  3. Monter batteri og deksel igjen
  4. Forsøk å starte produktet på nytt.

Skulle ikke denne metoden fungere, så kontakt gjerne din nærmeste butikk og reklamer på produktet. Husk å ta med kvittering, byttelapp eller kontoutskrift.