Gavekort

Vet du ikke hva jubilanten/brudeparet/bursdagsbarnet ønsker seg eller klarer du ikke bestemme deg for hva du skal kjøpe? Fortvil ikke - vi selger gavekort i alle våre butikker :)

Gavekortet kan fylles med den summen du ønsker, fra kr 100,- og opp til kr 5000,-. Det er gyldig i ett år fra utstedelsesdato og summen må ikke brukes i sin helhet, men kan fordeles utover året.
Våre gavekort kan benyttes både i fysisk butikk og på nett (jernia.no).

OBS! Tapte og utgåtte gavekort refunderes ikke.

For å sjekke saldoen på gavekortet ditt går du inn her https://www.jernia.no/gavekort og taster inn nummeret på gavekortet ditt.

Det er tre ulike gavekorttyper så påse at du velger riktig.